Hundetræning.dk

Luftning

Slut med dårlig samvittighed. Lad os give din hund frisk luft, et socialt liv, motion og spændende oplevelser.

Hundeluftning

Vi henter din hund om morgenen mellem klokken 7.45 og 10, for herefter at køre din hund og dens flok-kammerater ud i vores private hundehave i naturen. Her leger, hygger og slapper vi af sammen inden vi kører din hund hjem igen efter 2 timers frisk luft.

Hundeluftnning i hundehaven

I vores private hundeparadis er der tid og plads nok til at kunne rulle sig i græsset, tage sig en løbetur, blive nusset og kløet, svømme i søen eller bare tage på opdagelse i det høje græs. 

I hundehaven har vi også en miljø/forhindringsbane som kan udfordre hundenes mod og balance. Udover miljøbanen, har vi som nævnt en lækker sø, så hundene kan svømmetræne. Vi har redningsveste til hundene, og er med dem hele tiden, så du kan føle dig tryg ved at sende din hund til hundesvømning i flok.

Hvad koster hundeluftning?

Prisen på hundeluftning afhænger af hvor mange dage om ugen du ønsker:

1 dag = 365 kr. pr tur

2 dage = 290 kr. pr. tur

3 – 4 dage = 265 kr. pr. tur

5 dage= 235 kr. pr tur

Priserne er naturligvis inkl. moms, kørsel til/fra hjemmet, godbidder, hundeposer, og det hele. 

Hvor tilbydes hundeluftningen?

Vi tilbyder bl.a. hundeluftning til folk som bor steder som Østerbro, Nordhavn, Nørrebro, Vesterbro, Frederiksberg, Indre By, Lyngby, Hellerup, Søborg, Sydhavn, Gl. Holte, Rungsted, Hørsholm, Nærum og Vedbæk.

Hvis du er i tvivl om vi kører i dit område, eller har andre spørgsmål skal du endelig ikke tøve med at kontakte Melanie på +45 52 43 36 54. 

Hundeluftningen foregår altid i vores dejlige, private og indhegnede hundehave på en halv hektar, beliggende i den skønneste natur i Hørsholm.

Hundebørnehave Nordsjælland

Hundeluftning, hundebørnehave eller hundedagpleje – kært barn har mange navne. Hos os har vi valgt at kalde servicen for hundehaven eller hundeluftning, da vi henter alle vores kunders hunde hjemme på deres adresse – hvor man typisk selv skal aflevere hunden i en hundebørnehave eller en hundedagpleje. Når hundene er hentet hos vores kunder i København og Nordsjælland kører vi op til hundehaven.

Hundedagpleje København?

Selvom vores skønne hundepark ligger i smukke Nordsjælland tilbyder vi også hundeluftning og hundebørnehave i København. Eller rettere sagt – til københavnere. Vi henter nemlig, som tidligere nævnt, hundene på hjemmeadressen og kører derefter op til haven hvor hundeflokken luftes, stimuleres, leger og hygger.

Må man selv benytte hundebørnehaven?

Nej, man må desværre ikke selv køre op til vores hundehave hverken i eller udenfor vores åbningstid. Hundehaven må kun benyttes til hundeluftning af os og hundeflokken der er med os.

Hundehaven er indhegnet af vildthegn og aflåst når vi ikke benytter den til hundedagpleje og hundeluftning.

Luftning