|
|
Lån  


 
Annonce:


Gode råd om hundetræning
Her er en række gode råd til den nye hundeejere.

Renlighedstræning
En hvalp skal tisse mange gange på et døgn, og den har ingen ide om, at det er forkert at tisse indendørs. Den gør det der, hvor det er mest naturligt, normalt lige der hvor den er, og skælder man den ud, forstår og lærer den ingenting. Man opnår ku at den bliver usikker.

Man skal som ejer sørge for at den kommer ud hver eneste gang hunden har spist, sovet eller leget, så skal den nemlig ud. Sørg for at rose hvalpen hver eneste gang den tisser udenfor. Skulle det ske at hvalpen kommer til at tisse indenfor, så lad være at skælde hunden ud. Bare tør op. I løbet af et par uger lære hvalpen hvad det går ud på.

Almindelig opdragelse
Opdragelsen starter med det samme hvalpen er kommet hjem. Overvej hvilke regler der skal være før du får hvalpen, og lær den det fra starten. Der må ikke være forskel på hvad den må som lille hvalp og stor hund. Når hvalpen gør noget den ikke må, så tag den på fersk gerning. Sig "NEJ" samtidig med at du fjerner hvalpen. I samme øjeblik den er stoppet så sig "Dygtig" og giv evt. en godbid. Det er vigtigt at være venlig og konsekvent gennem hele hvalpe tiden.

Gå med hvalpen
Hunde er aktive dyr, der har brug for fysiske udfoldelser for at trives. Det er derfor vigtigt, at den tidligt lærer at kunne gå løs. Hvalpe er fra naturens side bange for at blive forladt, og det skal man som ejer bruge. Normalt vil hvalpen holde nøje øje med sin ejer, og ikke løbe for langt væk. Du kan selvfølgelig ikke have den løs på gaden, men find steder hvor hvalpen må være løs. Lad den løbe rundt og undersøge ting, uden at kalde på den i tide og utide.
Stol på at den ikke bliver væk. Gå rundt og lad den følge efter. Kald af og til på hvalpen og beløn den hver gang den kommer.

Tre gode råd
1. Hvis man giver hvalpen masser hengivenhed og frihed, men ingen disciplin, så skaber man en hyperaktiv og ulydig hund.

2. Hvis man giver hvalpen masser af disciplin, men uden hengivenhed, så skaber man en bange og ulydig hund.

3. Hvis man giver hvalpen disciplin og masser af hengivenhed, så skaber man en aktiv og lydig hund.hundetræning hvalpetræning hundetræning fyn hundetræning nordsjælland hundetræning odense hundetræning københavn hundetræning århus hundetr

Kategorier på sider:

Hunderacer Vn hunden til at vre alene Netbutikker Den ansvarlig hundeejer Lovgivning om hunde Hundeportaler Tamhunden Tilbud Kledyr diverse Gode rd om hundetrning Hundeudstyr Hundefoder Dyreartikler Hundetrning bger


 Du er her: Hundetræning - Netannoncer Hundetræning - hundetræning hvalpetræning hundetræning fyn hundetræning nordsjælland hundetræning odense hundetræning københavn hundetræning århus hundetr